"Работа на Хамак – път към реализиция на една мечта”




Макар да се фокусираме вниманието си над подготовка към Стъртъп Форум MiniBoss 2019 и презентации на проекти от нашите ученици тази седмица, в никакъв случай не забравяме и да изпълняваме образователна програма MINIBOSS Business School International с Мастер Класове от успешни и професионални хора.

Тази неделя, на 21 април 2019 г. от 9.30 за старша група от ученици на бизнес школа MiniBoss Бургас имаме час извън класната стая в читалище Хемалогика на тема: "Работа на Хамак – път към реализиция на една мечта”.

Ще се срещнем с Неделчо Андреев, управител и един от легендарния екип на читалище "ХАМАЛОГИКА" , за да ни сподели за този уникален проект.

Хамалогика е водещ културен център в нашия град събирайки млади, интересни и амбициозни хора в най-разнообразни събитя, където заедно изграждат социална среда и интересни инициативи за облагодетелстване на Бургас и региона.

А освен да се запознаем със страхотната идея базирана на мечти, също ще видим как атмосферата няма нужда винаги да е офисна, а по-разчупена и приятна.

С голям интерес очакваме среща в "ХАМАК" за да научим за още един чудесен и едновременно социален и предприемачески проект.

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS GLOBAL

MINIBOSS & BIGBOSS SUMMER CAMPS

Online store MINIBOSS

GIVE OPPORTUNITY TO OPEN MINI BOSS BUSINESS SCHOOL IN RUSSIA