Sturtup National Cup MiniBoss & BigBoss Bulgaria




На 22 Юни 2019 г. завършихме редовната учебна 2018/2019 година на бизнес школа за деца и юноши MiniBoss с първата по рода си Национална Купа по детско-юношеско предприемачество.

Благодарим искрено на всички деца, родители, съмишленици и партньори за присъствието, подкрепата, съветите, обратната връзкар, разговорите с децата и поощряването им.

Ние организираме, но всъщност вие давате възможност на децата да изпълняват мечтите и амбициите си по начин, който ще им бъде ценен за цял живот.

Видяхме нервност, тъга, радост, щастие, изненада, благодарност в лицата на нашите ученици, все неща през които трябва да преминем за да успеем и научим най-важните уроци в живота.

А това беше едва първата година, работим усилено за да се уверим, че ще дадем възможности на oще повече амбициoзни, перспективни деца да развият потенциала си.

Освен това искаме да разрастне и нашата мрежа от местни вече успели предприемачи, бизнесмени, представители на държавата и всички тези, който имат силен интерес и действат за да подобрят средата си на живот.

Заедно, убедени сме, ще дадем най-добрия пример и най-добрите основи на следващото поколение!















MiniBoss Burgas Business School, Bulgaria

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL

MINIBOSS GLOBAL

MINIBOSS & BIGBOSS SUMMER CAMPS

Online store MINIBOSS

GIVE OPPORTUNITY TO OPEN MINI BOSS BUSINESS SCHOOL IN RUSSIA